Airlessspuitwerk - Stukadoorsbedrijf Ed Swiebel Den Haag Rotterdam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Airlessspuitwerk

wat doen wij

Airlessspuitwerk

Wij zien het steeds vaker dat klanten het fijn vinden om alles door één en hetzelfde bedrijf, de wanden en plafonds te laten afwerken.
Niet alleen het stukadoren kunnen wij verzorgen, maar ook het sausen (verven) van wanden en plafonds. Strak stukwerk op kleur gesaust is momenteel veel gevraagd.

Het opspuiten van muurverf geeft een mooier resultaat dan met de verfroller “rollen”. Het "rollen" laat altijd een structuur na terwijl je daar bij opspuiten geen last van hebt.

Juist wanneer wanden en plafonds mooi glad zijn gestuct, zou het zonde zijn als dit teniet wordt gedaan door de nadelen van het rollen.

Door middel van airless spuiten krijg je gladde, egale en strakke wanden én plafonds. Bovendien neemt het minder tijd in beslag.

Met name een ondergrond van glad stucwerk is ideaal om te spuiten. In een aantal gevallen zijn gestructureerde ondergronden zoals spack, glasweefsel, spachtelputz, ook goed te spuiten


Stukadoorsbedrijf Ed Swiebel BV heeft geinvesteerd in een compleet nieuw spuitsysteem voor binnen- en buitenschilderwerk. Deze systemen zorgen voor een fraaie en strakke afwerking van het schilderwerk, die met de kwast niet te overtreffen is. Verschillende types verf en muurverf kunnen nevelvrij verwerkt worden.
Een gemodificeerde airlesspomp voert de verf door een speciale slang waarin een verwarmingselement zorgt voor een verwerkingstemperatuur van 40 C. De verf wordt verneveld aangebracht
Dit heeft als resultaat dat de verf een grotere vloeiende eigenschap krijgt waardoor er een strak geheel ontstaat zonder oneffenheden .

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu