Gipsplaatverwerking - Stukadoorsbedrijf Ed Swiebel Den Haag Rotterdam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gipsplaatverwerking

wat doen wij

Gipsplaatverwerking
Gipsplaatverwerking /pleisterdragers

Om niet afhankelijk te zijn van derden is Stukadoorsbedrijf Ed Swiebel door de jaren heen zich gaan specialiceren in het aanbrengen van pleisterdragers (Gipsplaat) (Stucanet) (Steengaas) etc. etc. gewoon om geheel zelfstandig alle facetten te kunnen bieden die een goed Stukadoorsberijf in huis dient te hebben.

Dus het aanbrengen van verlaagde plafonds met of zonder niveau verschillen ,het plaatsen van wanden ,het prepareren van togen en het omkleden van binten. Het aanbrengen van brandvertragende constructies met stucanet steengaas of gipsplaat behoort al jarenlang tot de standaard werkzaamheden die Stukadoorsbedrijf Ed Swiebel met zijn team verrichten.


Het plaatsen van metalstudwanden, het prepareren van togen en het omkleden van binten. Ook het aanbrengen van brandvertragende constructies met stucanet, steengaas of gipsplaat behoren tot onze werkzaamheden.

Stucanet

Stucanet is een een buigbaar materiaal dat enerzijds gebruikt wordt om holle en bolle vormen in stucwerk te maken, en anderzijds om rechte muren en plafonds mee te pleisteren . Wij gebruiken het ook vaak voor moeilijke dakdelen, waarbij het draadraster bevestigd wordt aan een houtskelet of gelijkaardige structuur.
Stucanet bestaat uit een draadpaneel van verzinkte of RVS staaldraden, al dan niet voorzien van absorberend karton of waterdicht bitumen papier op de achterzijde. Je kan er dus echt elke gewenste vorm me maken. Het vochtabsorberende karton met perforaties in maakt het mogelijk dat mortel zich rond de staaldraden hecht.


Steengaas

Steengaas is een pleisterdrager en bestaat uit een geweven mat van metaaldraad met op de kruispunten van de draden noppen gebakken klei in kruisvorm


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu