Noa Garantie - Stukadoorsbedrijf Ed Swiebel Den Haag Rotterdam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Noa Garantie

Noa Afbouwgarantie

U verlangt kwaliteit en daarom zoekt u een professionele en betrouwbare vakman. Onze NOA-afbouwgarantie garandeert u de kwaliteit, die u verwacht van ons stukadoorsbedrijf


Als stucadoors- en afbouwbedrijf met een NOA-afbouwgarantie, staan wij bovendien garant voor:

  • Een heldere en duidelijke offerte

  • Goede afspraken over meer- en minderwerk

  • Een uitstekende service

  • Garantie op het afgeleverde werk

Stukadoorsbedrijf Ed Swiebel B.V hanteert als lid van NOA de NOA-Afbouwgarantie. Tegenwoordig nemen steeds meer mensen het heft in eigen handen en kiezen zelf welke afbouwer ze in huis nemen. Dat kan erg voordelig uitvallen.

Om van uw droomhuis geen nachtmerrie te maken, kunt u niet zonder de zekerheid en garantie van een erkend vakman. Daarom ontwikkelde NOA de NOA-Afbouwgarantie. Een garantie die u precies die zekerheid biedt.

Om tegemoet te komen aan de specifieke wensen en eisen van de particuliere markt zijn er nieuwe algemene consumentenvoorwaarden opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.
Zo hoeft u niet meer af te gaan op de mooie bruine ogen van uw aannemer of afbouwer maar zijn concrete afspraken, heldere offertes en het kwaliteits niveau vastgelegd.

De nieuwe Consumentenvoorwaarden, waarin de rechten van zowel de consument als afbouwbedrijf zijn vastgelegd, zijn ontwikkeld in samenwerking met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Een krachtige garantie dus die staat als een huis!

De NOA-Afbouwgarantie zet een streep door de kleine lettertjes. Als u afspraken maakt met uw NOA vakman, dan weet u precies waar u aan toe bent. Heldere offertes en duidelijke afspraken. Dat is de NOA-Afbouwgarantie. In de Consumentenvoorwaarden vindt u overigens alle garanties overzichtelijk bij elkaar.
Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles netjes wordt afgehandeld. Met de NOA-Afbouwgarantie bent u ook in dat geval het beste af. De geschillencommissie behandelt elke situatie onpartijdig en staat in beginsel borg voor een goede afhandeling. Daar kunt u op bouwen.Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles netjes wordt afgehandeld. Met de NOA-Afbouwgarantie bent u ook in dat geval het beste af. De geschillencommissie behandelt elke situatie onpartijdig en staat in beginsel borg voor een goede afhandeling. Daar kunt u op bouwen.


Vele stukadoorsbedrijven sugereren aangesloten te zijn bij de brancheorganisatie Noa
Laat uw zelf niet misleiden en controleer dit

Controleer door middel van deze link ons lidmaatschap

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu