Spachtelputz - Stukadoorsbedrijf Ed Swiebel Den Haag Rotterdam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Spachtelputz

wat doen wij

Spachtelputz

Spachtelputz is een sierpleister met een regelmatige korrelige structuur op basis van een kunsthars gebonden product. Er is keuze uit 4 verschillende korrelgrootte, de meest gebruikte is spachtelputz fijn. 1,2 en 1,5 mm
Spachtelputz is een stoot- en slijtvaste afwerking. Met spachtelputz heeft u de keuze uit uitlopende korreldiktes zodat u verschillende structuren kunt creëeren.

Voordelen spachtelputz

Spachtelputz is:

• Stoot- en boenvast
• Kleurecht
• Aan te brengen in kleur naar keuze
• Geschikt voor toepassingen binnen- en buitenshuis.


Spachtelputz

Spachtelputz is door de jaren heen een begrip geworden als het gaat om wandafwerkingen. Spachtelputz heeft zijn sporen verdiend vanwege het feit dat het een erg praktische en sierlijke stucsoort is. Het is stootbestendig en dankzij de kleurechtheid vallen kleine beschadigingen niet op.

Kleurecht

Stucwerk dat in kleur wordt aangebracht heeft twee grote voordelen. Het is namelijk kleurecht en u hoeft het achteraf niet meer te schilderen. Stucwerk dat kleurecht is heeft als grote voordeel dat kleine beschadigingen niet opvallen.

Boenvast

Spachtelputz is behalve stootvast ook boenvast. Dit betekent dat als de met spachtelputz gestucte muur vuil is geworden, het eenvoudig gereinigd kan worden. Dit kunt u dan gewoon met een borstel en lauwwarm water doen.

Korreldikte

Er zijn verschillende korreldiktes mogelijk met spachtelputz. De meeste stucadoors werken met diktes variërend van 1 tot 1.5 milimeter. Vanwege de verschillende korreldiktes kunt u zelf kiezen wat voor structuur de spachtelputz gaat krijgen. U heeft op deze manier een persoonlijke afwerking die geheel naar wens tot stand is gekomen.

Buiten

Spachtelputz voor binnenshuis gebruik is bij velen al een bekende wandafwerking. Het is echter zo dat spachtelputz ook buitenshuis toegepast kan worden. Spachtelputz voor buiten is bijvoorbeeld een fraaie afwerking voor uw gevel.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu